Bopæl i Schweiz og forsikringsrådgivning på dansk

Hver dag året rundt flytter danskere til Schweiz. Det er dog ikke let at finde optimale strukturer langt fra Danmark, på et fremmed sprog og uden netværk i landet.

Det er vores erfaring, at personer, der flytter fra Danmark for at begynde nyt job eller starte virksomhed, ikke altid er informeret om, hvorledes man kan optimere sine pensioner, forsikringer, skat og arv. I Schweiz er man ofte på “udebane”, og der er både obligatoriske og frivillige forsikringer at holde styr på. Der findes mange faldgrupper og også mange udbydere på markedet, hvorfor en rådgivning på dansk kan være nyttig og sikre en optimal forståelse.

Forfatteren af denne hjemmeside (Jan Bo Larsen) er eksamineret asssurandør i både Danmark og Schweiz. Han har boet de seneste femten år i Schweiz og arbejder for det største forsikringsselskab Swiss Life med at assistere skandinavere og ikke mindst danskere med bopæl i Schweiz.

Ser vi et år tilbage har størstedelen af vores nye danske kunder haft økonomiske og/eller skattemæssige fordele af vores totalrådgivning. Et indledende møde er gratis, og målet er at hjælpe til en forsikringspakke – uden overforsikring, til den bedste pris og laveste skat. Vores rådgivning koncentrerer sig om følgende områder:

Du er velkommen til gratis at læse mere om forholdene i Schweiz ved at klikke på kategorierne i højre side, alternativt kan du kontakte Jan Bo Larsen, klik her.