Hvem er vi?

Alpelandet.dk er forfattet af Irene Larsen (BSc) og Jan Bo Larsen (Generalagent) med henblik på at hjælpe dansktalende personer, der enten bor i Schweiz eller ønsker at flytte til Schweiz. Forfatteren har mere end 30 års erfaring indenfor bank, forsikring, skat og relocation. Han har kontinuerligt rådgivet andre danskere om optimale strukturer og leveforhold i Schweiz.

Jan Bo Larsen

Det at bo i udlandet kan være en udfordring forbundet med både glæde og frustration. Jan Bo Larsen har boet i Schweiz i siden 2001 og føler sig kvalificeret til at kunne give gode råd og anbefalinger omkring livet i Schweiz. I dag arbejder Jan Bo Larsen som Generalagent hos det største schweiziske livsforsikringsselskab SwissLife. Han rådgiver lokale personer, danskere og andre expats indenfor forskellige områder som pensionsrådgivning i Schweiz, forsikringsrådgivning i Schweiz, formuerådgivning i Schweiz, lån i fast ejendom i Schweiz samt sygeforsikringer i Schweiz. Du kan læse mere om Jan Bo Larsen på LinkedIn.

Etisk kodeks i Schweiz

Jan Bo Larsen er tilsluttet det etiske kodeks for schweiziske assurandører, der arbejder for Swiss Life. Læs mere om kodeks for assurandører i Schweiz

Husk når du læser videre på alpelandet.dk, at der findes kategorier i højre side.