Hvad siger kunderne?

Ægtepar 45 år, lige flyttet til Schweiz
I efteråret 2014 blev vi kontaktet af Jan Bo Larsen i forbindelse med en gennemgang af alle vores forsikringer (Krankenkasse, skadesforsikringer og pensioner). Min mand har et  vellønnet job i en international virksomhed og en god firmapension. Jeg koncentrerer min indsats “hjemme” og passer vores hus og børn. Under gennemgangen af specielt vores pensioner og samspillet mellem Danmark og Schweiz fandt jeg ud af, at jeg ingen personlig pension har i Schweiz. Vi besluttede os derfor til, at starte en familiepension hvor halvdelen af opsparingen er min. Det føles som en optimal løsning og jeg har derved også udsigt til en god udbetaling når jeg skal på pension.
Vh. Peter og Mette


Ægtepar 42 år, bopæl i Schweiz
Vi blev i 2010 kontaktet af Jan Bo Larsen i forbindelse med vores jobskifte i Schweiz. Vi har i mange år boet i Schweiz og befinder os godt i landet. I samarbejde med Jan Bo Larsen lavede vi en schweizisk pensionsanalyse og fandt hurtigt et stort potentiale for skatteoptimering med en søjle 3a.
Vh. Morten og Pia


Mand 39 år, bopæl i Schweiz
Jeg kontaktede Jan Bo Larsen i 2015 i forbindelse med udløbet af mit realkreditlån (Hypothek) hos ZKB. Efter et møde, hvor vi gennemgik mine ønsker undersøgte Jan Bo Larsen lånemarkedet. Jeg fik efterfølgende et flot tilbud på en 15 års Hypothek fra Swiss Life.
I forbindelse med optagelsen af den nye Hypothek lavede vi afsluttende en pensionsanalyse. Det viste sig hurtigt at en indirekte ammortisation ville give en stor skattemæssig fordel for mig. Jan Bo Larsen hjalp mig med oprettelsen og den optimale begunstigelse efter schweiziske regler.
Vh. Per


Ægtepar 60 år, bopæl i Schweiz
Vi opsøgte Jan Bo Larsen i forbindelse med vores flytning til Schweiz i 2020. Da vi ikke havde forhåndskendskab til landet søgte vi professionel hjælp. Vi havde blandt andet danske pensionsordninger som vi ikke vidste, hvordan blev beskattet i udlandet. Svaret fik vi dog hurtigt af myndighederne efter Jan Bo Larsen havde korresponderet på tysk med det lokale skattevæsen.
Vh. Iver og Helga


Mand 63 år, bopæl i Schweiz
Jeg blev i 2008 anbefalet at kontakte Jan Bo Larsen efter jeg havde haft et møde med en dansk skattejurist. På det tidspunkt havde jeg brug for assistance da jeg skulle flytte fra Danmark til Schweiz. Vi afholdte hurtigt et møde og fik lavet en plan over de nødvendige elementer som skulle organiseres. Det var blandt andet ny lejlighed, opholdstilladelse, sygeforsikring, indboforsikring, bilforsikring og bankkonto.
Efter ganske få uger bestilte jeg fly til Schweiz for at besigtige min lejlighed i kanton Zug, besøge myndighederne og underskrive forsikrings- samt bankpapirer. Et program som Jan Bo Larsen havde organiseret og som sparede mig for tid, penge og besvær.
Vh. Poul


Mand 50 år, bopæl i Danmark
I 2017 mødte jeg for første gang Jan Bo Larsen under et foredrag om flytning fra Danmark. Jan Bo Larsen var foredragsholder og han gav gode tips og anbefalinger om det at bo og investere i udlandet. Jeg havde på det tidspunkt en feriebolig i Spanien og derudover et behov for en international investeringsbank til mine opsparede frie midler.

Efter foredraget havde jeg en samtale med Jan Bo Larsen der fik et mandat af mig til at finde en bank i Schweiz med en god investeringsstrategi og fornuftige gebyrer. Det tog Jan Bo Larsen ganske få dage at finde en partner og hjælpe mig med at åbne min bankkonto med tilhørende investeringsdepot. Banken har jeg stadig og mit afkast har på trods af en svær tid været tilfredsstillende.
Vh. Lars

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os!