Danes Worldwide i Schweiz

Foreningen Danes Worldwide er en dansk forening grundlagt i 1919. Foreningens formål er at optimere danskernes trivsel i udlandet. Hjælpen sker igennem gode tips og anbefalinger og udføres af 130 frivillige repræsentanter i 57 forskellige lande samt et sekretariat i København. Alle repræsentanter er dansktalende og har selv prøvet at rejse fra Danmark og bosætte sig et nyt land.

Din trivsel er vigtig
Det at bo i udlandet er spændende, men samtidig også udfordrende. En bopæl i udlandet, et godt job eller et studie skal normalt understøttes af god trivsel, for at der er harmoni. Behovene er forskellige, hvad enten man bor i Australien, Kina eller Schweiz. For nogle kan det være en sproglig, arbejdsmæssig eller kulturel udfordring, hvorfor det kan være nyttigt at have en kontaktperson, hvor du bor. Repræsentanterne fra Danes Worldwide forsøger at ”tune” dit ophold og give dig råd og ideer ud fra deres egne erfaringer.

Danes Worldwide og Jan Bo Larsen
I Schweiz findes der i øjeblikket fire frivillige repræsentanter, som medlemmerne kan kontakte. Senest er forfatteren af Alpelandet.dk Jan Bo Larsen blevet valgt som repræsentant. De mange repræsentanter i Schweiz skyldes, at der i Schweiz findes den største medlemsgruppe af de cirka 20.000 danskere, der seks gange om året læser A4-magasinet Danes.

Fordel ved Danes Worldwide
Du kan have fordel af et medlemsskab hos Danes Worldwide, hvis du er en privatperson, familie eller virksomhed. Foreningen har en række mærkesager, som den varetager for udlandsdanskere både før, under og efter udlandet. Disse mærkesager kan du læse mere om på foreningens hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af de ting, som tilbydes under dit ophold i udlandet:

– Online danskundervisning

– Sommerskole for børn mellem 9 og 17 år i Danmark

– Netværk med 130 repræsentanter i 57 forskellige lande

– Magasinet Danes seks gange om året

Et medlemsskab hos Danes Worldwide koster for privatpersoner DKK 650 pr. år og for unge mellem 18 og 30 år kun DKK 200 pr. år. En virksomhed betaler i henhold til antallet udstationerede medarbejdere. For yderligere information besøg hjemmesiden Danes Worldwide eller kontakt Jan Bo Larsen.