Flytning til Schweiz

I forbindelse med en flytning anvendes ofte begrebet relocation som er engelsk og betyder at flytte. Internationalt bliver ordet ofte benyttet i forbindelse med familiers flytning over landegrænser. Relocationservice omfatter forskellige tjenesteydelser og tilbydes primært privatpersoner, men også virksomheder kan have glæde af denne service. I Schweiz har seneste tal vist, at der kommer en dansker til landet pr. dag året rundt.

Spar tid, penge og besvær
Alpelandets relocationservice tilbydes primært, hvis du ønsker at flytte til Schweiz. Vi har et stærkt netværk i Europa men hjælper også, hvis du har planer om at rejse til andre kontinenter. Ønsker du i forbindelse med flytning over landegrænser at spare tid, penge og besvær, anbefaler vi, at du tager en samtale med os.

Vi har selv prøvet at flytte til udlandet
Hos Alpelandet har vi selv prøvet at bo i et fremmed land i mange år. Vi taler flere fremmedsprog, hvilket er vigtigt i forbindelse en optimal rådgivning og kontakten til fremmede myndigheder, skattevæsen, ejendomsmæglere, banker, forsikringsselskaber og så videre.

Outsourcing i virksomheder
Flere og flere virksomheder ønsker i dag at koncentrere sig om det, de er bedst til, nemlig deres daglige fagområde. På grund af krav om høj intern effektivitet vælger mange virksomheder derfor at outsource en relocation til eksterne specialister i forbindelse med udstationering af medarbejdere.

Expats i Schweiz
I forbindelse med den tiltagende globalisering indenfor erhvervslivet mærker vi, at antallet af udsendte medarbejdere – de såkaldte expats – stiger næsten dagligt. Betydningen af en rigtig og professionel rådgivning af en virksomheds nøglemedarbejder er derfor blevet meget vigtig, og der er ikke plads til at lave fejl i en kompliceret proces. Det afsavn, en medarbejder lider på en fremmed destination, skal ofte opvejes igennem et godt arbejde, eventyr og livskvalitet. Det er således vigtigt, at en relocation fra starten bliver en succes og ikke en fiasko.

Du er velkommen til at kontakte Alpelandet, hvis du vil have hjælp til din flytning.